Peru pudotti Copa American jatkopeleistä pois jo Brasilian. Niputtaako se seuraavaksi Kolumbian ulos välieristä?

Peru meni yllättäen jatkoon B-lohkosta pudottamalla Brasilian. Silti pelitapahtumiin nähden voitto oli onnekas. Joukkue pääsee joka tapauksessa henkisesti hyvistä asetelmista peliin – eihän ryhmällä ole muuta kuin voitettavaa.

– Teimme hyvää työtä tekemällä Brasilian vaarattomaksi, mutta emme onnistuneet ensimmäisellä jaksolla siinä pelissä. Toisella jaksolla yritimme pelata enemmän, yritimme voittaa pelin, ja sen me tarvitsimme jatkoonmenoon, muisteli Peru-luotsi Ricardo Gareca turnauksen virallisilla verkkosivuilla.

Kolumbia menetti lohkovoiton USA:lle, mutta tämä tuskin teki muuta harmia kuin korkeintaan itseluottamukselle. Kolumbia tulee todennäköisesti hallitsemaan tässä ottelussa pelivälinettä suuren osan ajasta, mutta vaarallisimmillaan se on ollut vastaiskujoukkueena.

Peru varmasti valmistautuu tähän vetämällä puolustuslinjansa alas. Peru on onnistunut taktisesti kisoissa erittäin hyvin ja pystyy noudattamaan taktiikkaa pelin alusta loppuun. Ennen välierää Perun täytyy kuitenkin ensin puolustaa James Rodríguez, Juan Cuadrado ja kumppanit pimentoon.

– Jokainen tietää miten kova joukkue Kolumbialla on, ja että hyökkäys on mille tahansa maajoukkueelle vaikea puolustettavaksi, totesi Perun toppari Alberto Rodriguez.

Perulla on kerroinasetelmia paremmat mahdollisuudet yllättää. Tasoitusvedolla tasapelikin tuo voiton.

Peru-Kolumbia (kertoimet Coolbet, Peru saa yhden maalin eteen)
1 – 2.30
X – 3.40
2 – 2.90