Atlético Madrid on hankkimassa kroatialaisvahvistuksen. Sportske Novosti -lehden mukaan Sassuolon Sime Vrsaljko on hyvin lähellä siirtoa Atletiin.

– Tietääkseni torstaina Sassuolo ja Atlético Madrid viimeistelevät siirron. Olen hyvin optimistinen, Vrsaljko sanoi lehdelle.

Pelaaja on tiettävästi jo sopinut ehdoista Atletin kanssa. Luvassa on neljän vuoden pituinen sopimus, joka takaa kahden miljoonan euron vuosittaiset nettotulot. Sassuolo on puolestaan saamassa oikeasta laitapakista 15 miljoonan euron suuruisen siirtokorvauksen.

24-vuotias Vrsaljko siirtyi kesällä 2006 Dinamo Zagrebin organisaatioon, josta matka jatkui Genoaan kolme vuotta sitten. Sassuolossa Vrsaljko on pelannut nyt kaksi kautta. Viime kaudella pelejä kertyi Serie A:ssa 35, eli kroatialainen pelasi kolmea vaille kaikki sarjapelit.

Kroatian maajoukkueessa Vrsaljko on pelannut 18 ottelua. Maan EM-avauksessa mies istui penkillä.

Toimittajan sana

Vrasljko on profiililtaan nopea pelaaja, joka antaa hyökkäyksille tulitukea keskitysten muodossa. Atletissa on toki oikean pakin tontille jo Espanjan maajoukkueen Juanfran. Muistetaan kuitenkin, että Juanfranilla on ikää 31 vuotta. Hän ei siis enää kovin montaa vuotta hallitse Atletin puolustuslinjan oikeaa laitaa. Juanfranin varamies on toistaiseksi ollut niin ikään 31-vuotias Jesús Gámez, joten tarvetta alkaa olla nuoremmalle tekijälle.