Cristiano Ronaldo saavutti komean ennätyksen maajoukkuepaidassa tiistai-iltana.

Ronaldolle ottelu Islantia vastaan oli jo 127:s Portugalin maajoukkueessa. Samaan on aiemmin yltänyt vain Luís Figo. Ronaldo vienee lukemat ihan uusille luvuille, sillä Real Madrid -hyökkääjällä on ikää vain 31 vuotta.

Figon tavoittaminen tuskin lämmittää Ronaldon mieltä. Tiistai-illan peli oli kapteenille kaikin puolin vaikea. Ei tullut tehoja, eikä lopulta voittoakaan. Kaiken lisäksi Ronaldo menetti yhden monista ennätyksistään Renato Sanchesille.

18-vuotiaasta Sanchesista tuli Portugalin kaikkien aikojen nuorin pelaaja arvoturnauksessa. Hänet vaihdettiin kentälle 71. minuutilla. Sanchesin tarkka ikä oli eilen 18 vuotta ja 301 päivää. Ronaldo ehti pitää ennätystä hallussaan 12 vuotta. Hän debytoi vuoden 2004 EM-kisoissa 19 vuoden ja 128 päivän ikäisenä.