Espanjan maajoukkueen maalivahtitilanne on puhuttanut oikeastaan jo vuoden, parin ajan.

Iker Casillas on maajoukkueen monivuotinen kapteeni ja ykkösmaalivahti, mutta tasoltaan David de Gea on parempi. De Gea ehdittiin jo viikonloppuna yhdistää paritusskandaaliin, mutta se ei Vicente del Bosquen päätökseen vaikuttanut. De Gea pelasi Espanjan avausottelussa maalilla, ja ylsi nollapeliin.

– De Gea pelasi maalilla, Casillas sekä Sergio Rico olivat vaihdossa. He kaikki näyttävät mielestäni olevan fantastisessa kunnossa. He ovat uskomattomalla tasolla. Pelaisi heistä kuka vain, niin homma hoituisi varmasti hyvin, Espanjan ikämieshyökkääjä Aritz Aduriz sanoi Goal-sivustolle.

Vaihtopenkin puolelle pudonnut Casillas on Adurizin mukaan sinut sen kanssa, ettei hän pelaa.

– Se on hänelle ok. Meillä on erityinen ryhmä, eikä joukkueessamme ole ollenkaan ongelmia. Me olemme kaikki täällä auttamassa joukkuettamme, ja meillä on yksi yhteinen tavoite.

Espanja kohtaa seuraavaksi Turkin. Ottelu pelataan 17. kesäkuuta klo 22 Suomen aikaa.