Sofiane Feghouli siirtyy vapaana agenttina Valenciasta West Hamiin. Valioliiga-seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Siirto on tietyllä tapaa kruunu Valencian kehnolle kaudelle. Transfermarkt-sivusto arvioi 26-vuotiaan Feghoulin markkina-arvoksi 15 miljoonaa euroa, mutta nyt Valencia ei saa mitään. Se tosin oli jo aiemmin tiedossa. Osapuolten sukset menivät jossain määrin ristiin, eikä Feghouli ollut halukas tekemään jatkosopimusta.

Algerialainen Feghouli siirtyi Valenciaan kesällä 2010. Puoli vuotta meni lainalla Almeríassa, mutta muuten Feghouli on edustanut Valenciaa koko ajan. Pelejä kertyi kaiken kaikkiaan 202, joissa Feghouli nakutti tehot 31+40. Päättyneellä kaudella oikea laituri pelasi vain 21 La Liga -ottelussa. Tehojakin syntyi ainoastaan yhden maalin ja yhden maalisyötön verran.

Toimittajan sana

Turha saarnata huonosta kaupasta, kun ei Feghouli halunnut Valenciassa jatkaa. Silti, tästä kaverista olisi voinut saada paljon enemmän irti, kuin mitä viime kaudella saatiin. Ensi kaudella oikean laiturin tontilla peliajasta kilpailevat Rodrigo Moreno, Santi Mina ja jossain määrin João Cancelo, jonka ominaisin paikka on puolustuslinjassa.