Bruno Gama siirtyy ukrainalaisesta Dnipro Dnipropetrovskista Deportivo La Coruñaan. La Liga -seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

28-vuotias Gama on Deporille tuttu pelaaja. Hän pelasi galicialaisseurassa kaudet 2011-13, kunnes siirtyi Dniproon. Ensimmäisellä Depor-visiitillä pelejä kertyi 70 ja tehoja syntyi 13+5.

Dniprossa Gama pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 35 ottelua tehoin 4+5. Dnipron ja Deporin lisäksi portugalilaislaituri on edustanut urallaan Bragaa, Portoa, Vitória Setúbalia ja Rio Avea. Portugalin miesten maajoukkueessa Gama ei ole esiintynyt. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa hän pelasi aikoinaan 15 ottelua.

Toimittajan sana

Gama on Deporin kesän toinen hankinta. Häntä ennen seuraan siirtyi turkkilainen Emre Colak. Hankinnat tuskin päättyvät Gamaan. Viime kaudella eniten pelanneista laitureista Luis Alberto palaa Liverpooliin, Federico Cartabia Valenciaan, Faycal Fajr Elcheen ja Juanfran Watfordiin. Gaman jälkeenkin Deporin laituriosasto näyttää siis hyvin ohkaiselta.