Copa Américassa nähtiin yöllä tunteikkaita kohtaamisia. Kahdessa yön ottelussa jaettiin kaikkiaan kolme ulosajoa.

Meksikon ja Uruguayn välisen ottelun ratkaisuhetket nähtiin vasta varsinaisen peliajan viidellä viimeisellä minuutilla. Meksiko siirtyi 1-0-johtoon jo neljännellä peliminuutilla. Uruguayn urakka vaikeutui ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla, kun Matias Vecino ajettiin kentältä toisen varoituksen seurauksena.

Uruguay pääsi otteluun mukaan, kun ottelua oli pelaamatta hieman alle 20 minuuttia. Pitkään La Ligassakin pelannut Andres Guardado ajettiin kentältä toisen varoituksen seurauksena. Uruguay niittasi pelin tasoihin seuranneesta vapaapotkusta, jossa Atlético-toppari Diego Godín nousi korkeimmalle – peli tasan 1-1.

Ottelun voittomaalin iski kokenut, 37-vuotias Rafael Márquez. Barcelonaa vuodet 2003-10 edustanut Márquez laukoi Meksikolle 2-1-lukemat lähietäisyydeltä kulmapotkun jälkitilanteesta. Héctor Herrera viimeisteli Meksikon 3-1-voittolukemat ottelun lisäajalla.

Yön toisessa ottelussa Venezuela voitti Jamaikan 1-0-lukemin. Josef Martinez teki ottelun ainoaksi jääneen maalin vartin pelaamisen jälkeen. Jamaikan Rodolph Austinille näytettiin punaista korttia jo 23. peliminuutilla rajun taklauksen seurauksena.