Real Madridin kannattajia vastaan on jälleen tehty terrori-isku Irakin Baakoubassa. Erään tiedon mukaan kuolleita olisi 12 ja loukkaantuneita kahdeksan. Toinen lähde kertoo neljästä kuolleesta ja viidestä loukkaantuneesta. Välikohtaus sattui lauantai-iltana, kun Real Madrid pelasi Mestarien liigan finaalissa Atlético Madridia vastaan. Asiasta kertoi madridilaislehti AS.

Kannattajat olivat seuraamassa loppuottelua paikallisen kannattajayhdistyksen tiloissa. Yhdistyksen puheenjohtaja Ziad Albidani kertoi AS:lle, että neljä terroristia ryntäsi sisään ja alkoi ampua automaattiaseilla. Verilöylyn jälkeen tekijät pakenivat paikalta. Iskusta epäillään terroristijärjestö ISIS:iä, joka ei ole toistaiseksi ottanut tekoa nimiinsä.

Baakouba sijaitsee noin 60 kilometriä pääkaupunki Bagdadista pohjoiseen. Terroristit iskivät edellisen kerran vain noin pari viikkoa sitten Real Madridin kannattajia vastaan. Tuolloin 16 kannattajaa tapettin ja 20 loukkaantui Baladissa (melko lähellä Baakoubaa) tehdyssä iskussa (lue uutinen).

Kuten edellisen iskun jälkeen, myös nyt Real Madridin seurayhteisö ja koko La Liga osoittivat tukensa uhreille ja heidän läheisilleen.

Siempre Cifu

@cifupresidenta
Minuto de silencio por las víctimas del nuevo atentado contra una peña madridista en Irak #CifuConLaUndecima

LALIGA English

@LaLigaEN
#LaLiga's thoughts are with the victims & familes after hearing about the attack on a Real Madrid Peña in Iraq.