Espanjan maajoukkue nappasi 3-1-rutiinivoiton harjoitusottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Vicente del Bosque, joka ei ole vielä nimennyt Espanjan EM-ryhmää, kokeili useita vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia. Ensimmäistä kertaa A-maajoukkueessa kentälle pääsivät Arsenalin Héctor Bellerín, Real Madridin Marco Asensio, Villarrealin Sergio Asenjo ja Denis Suárez, Real Madrid Castillan Diego Llorente, Real Sociedadin Mikel Oyarzabal, Athletic Bilbaon Iñaki Williams ja Málagan Pablo Fornals.

Siinä missä del Bosque tarjosi monelle nuorelle espanjalaiselle maajoukkuedebyytin, keskikentän keskikaistalla luotettiin kokemukseen. Bruno Soriano ja Cesc Fàbregas kontrolloivat palloa keskikentän pohjalla. Villarrealin Brunolle kirjattiin ottelussa 106 syöttöä, joista peräti 104 meni omille.

98.1% - Bruno Soriano completed 104 of his 106 passes against Bosnia, more than any other player. Tempo.

Hyökkäyksessä avasi Celta Vigon Nolito, joka paukutti Espanjalle kaksi osumaa ensimmäisen 18 minuutin sisään. Maalit olivat Noliton ensimmäiset Espanjan A-maajoukkueessa.

Bosnia ja Hertsegovina nousi Emir Spahicin osumalla maalin päähän, mutta juuri ennen taukoa Spahic hölmöili itsensä suihkuun. Spahic tuli ulkopuolisena mukaan pieneen kärhämöintiin ja huitoi paria espanjalaispelaajaa.

Molemmilla joukkueilla oli vielä pari maalipaikkaa, kunnes aivan ottelun lopussa Pedro iski irtopallosta ratkaisevan 3-1-osuman.

Espanja pelaa seuraavan harjoitusottelunsa keskiviikkona Etelä-Koreaa vastaan. Kenraaliharjoitus ennen EM-kisoja on luvassa 6. kesäkuuta. Tuolloin Espanja kohtaa Georgian.

Arda ja Konopljanka tulessa

La Liga -pelaajia nähtiin muissakin maaotteluissa. Sevillan Evgen Konopljanka iski Ukrainan kolmannen maalin ja syötti neljännen, kun Ukraina haki Romanian vieraana 4-3-voiton.

Turkki puolestaan voitti Montenegron maalein 1-0. Barcelonan Arda Turan syötti ottelun ainoan osuman lisäajalla.