Real Betis tiedotti verkkosivuillaan kesän ensimmäisestä hankinnastaan. Tanskalainen Riza Durmisi siirtyy seuraan kotimaansa Brøndbystä.

22-vuotias Durmisi allekirjoitti Betisin kanssa suoraan viiden vuoden sopimuksen. Siirtosummaa ei julkistettu, mutta sen uskotaan olevan noin kaksi miljoonaa euroa.

Durmisi on koulutukseltaan vasen pakki. Hän pelasi päättyneellä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 39 ottelua. Tanskan A-maajoukkueessa Durmisi on pelannut yhdeksän kertaa.

Toimittajan sana

Betisin vasemman pakin tontille riittää tällä hetkellä tunkua. Ennestään kokoonpanosta löytyivät Juan Vargas ja Francisco Varela. Lisäksi Amro Tarek ja Álex Martínez palasivat/palaavat joukkueeseen lainapestiensä jälkeen. Piakkoin ryhmästä löytyy siis viisi vasenta pakkia.

Durmisin sopimusehdot ovat sellaiset, että hänestä pyrittäneen leipomaan pitkäaikaista vaihtoehtoa puolustuksen vasemmalle laidalle. Näin ollen ainakin Tarekin ja Martínezin tiet lienevät tukossa. Myös Vargas tai Varela saattaa olla lähdössä.