Valmentaja Juande Ramos luotsaa Málagan joukkuetta seuraavien kolmen kauden ajan. Kyseessä on paluu, sillä Ramos hoiti vastaavaa vakanssia kaudella 2003-2004, jolloin Málaga sijoittui La Ligassa kymmenenneksi.

Sen jälkeen valmentaja on vastannut muiden muassa Sevillan, Moskovan TsSKAn ja Tottenhamin otteista. Hän johdatti viimeksi mainitun Englannin liigacupin voittoon, tultuaan kesken kauden hollantilaisen Martin Jolin tilalle. Tämän jälkeen Ramos luotsasi Real Madridia puolen kauden sopimuksella, Bernd Schusterin poistuttua toimesta.

-Minua ei tarvinnut paljoa suostutella Málagaan palaamiseen. Kun olet kerran ollut tällaisessa kaupungissa, sitä on vaikea unohtaa. Minulla on täältä loistavia muistoja, ja nyt edessä oleva projekti on hyvin mielenkiintoinen, Ramos sanoi.

– Seura haluaa saavuttaa lyhyellä tai puolipitkällä ajanjaksolla tärkeitä tavoitteita, ja tulemme olemaan jonkun ajan sisään paljon nykyistä vahvempia. Haluamme kilpailla suurimpien kanssa. Tässä seurassa on todella paljon kunnianhimoa, ja se on lopulta asia, jonka vuoksi palasin.

Låhde: Málaga