Uruguayn joukkue kesäkuussa pelattavaan Copa América Centenarioon on nimetty. Joukkueessa on paljon kokeneita pelaajia.

Uruguayn tärkeimmät pelaajat tulevat La Ligasta. Maalintekovastuun kantaa Barcelonan Luis Suárez, jonka viime arvokisaesiintymisen muistaa jokainen. Suárez haukkasi vuoden 2014 MM-kisoissa Giorgio Chielliniä olkapäästä ja sai pitkän pelikiellon. Pannan takia hyökkääjältä jäi väliin muun muassa viime kesän Copa América. Pelikiellon päättymisen jälkeen Suárez on ehtinyt pelata vasta kaksi maaottelua.

Uruguayn muut La Liga -vahvistukset löytyvät puolustuksesta. Topparipari tulee Atlético Madridista. Diego Godín johtaa, ja vierellä nuori José Giménez tukee. Vasemman pakin paikalla nähtäneen Getafen Álvaro Pereira.

Selección Uruguaya

@Uruguay
#Copa100 | Confirmado el plantel definitivo de 23 futbolistas de @Uruguay para la @CA2016.

Uruguay pelaa C-lohkossa yhdessä Meksikon, Jamaikan ja Venezuelan kanssa. Uruguayn kisarupeama alkaa 5. kesäkuuta ottelulla Meksikoa vastaan.

Uruguayn joukkue

Maalivahdit: Fernando Muslera (Galatasaray), Martín Silva (Vasco da Gama), Martín Campaña (Independiente de Avellaneda).

Puolustajat: Diego Godín (Atlético Madrid), José Giménez (Atlético Madrid), Sebastián Coates (Sporting Lissabon), Mauricio Victorino (Club Nacional), Maxi Pereira (Porto), Jorge Fucile (Club Nacional), Mathías Corujo (Club Universidad de Chile), Álvaro Pereira (Getafe).

Keskikenttäpelaajat: Matías Vecino (Fiorentina), Egidio Arévalo Ríos (Atlas Guadalajara), Cristian Rodríguez (Independiente de Avellaneda), Álvaro González (Atlas Guadalajara), Nicolás Lodeiro (Boca Juniors), Carlos Sánchez (Monterrey), Gastón Ramírez (Middlesbrough).

Hyökkääjät: Luis Suárez (Barcelona), Edinson Cavani (PSG), Diego Rolán (Bordeaux), Christian Stuani (Middlesbrough), Abel Hernández (Hull).