Rayo Vallecano isännöi Real Madridia ensi lauantaina. Joukkueen venezuelalaispelaaja Miku toivottaa valovoimaisen suurseuran tähdet tervetulleeksi toiseen Madridiin.

Estadio de Vallecas saattaa vaikuttaa sijaitsevan toisessa maailmassa kuin Realin Santiago Bernabéu, vaikka kyseessä on edelleen Espanjan pääkaupungin alueella sijaitseva areena. Palomeras Bajas, joka on Rayon kotiosoite, tunnetaan yhtenä rajuimmista Madridin lähiöistä. Miku sanoo sen tuntuvan myös otteluissa.

– Tunnelma jo Villarreal-ottelussa oli jännittävä kannattajien reaktioita seuratessa. Realia vastaan toivon sen olevan vieläkin intensiivisempi. Tulee olemaan selvää, ketkä elävät jet set -elämää, ja ketkä taas tulevat Madridin työväenluokan alueelta.

Joukkueet taistelevat La Ligan eri päissä; Real tavoittelee taas yhtä mestaruutta, Rayo sarjassa pysymistä. Miku uskoo silti ettei ottelua ole pelattu ennalta selväksi.

– Jalkapallossa mikään ei ole mahdotonta. Totta kai vastassamme on valtavasti enemmän rahaa, perustaa ja nimeä. Se osoittaa, kumpi on toista pienempi seura. Kentällä kuitenkin lähdetään 11 vastaan 11 -tilanteesta.

Lähde: Marca