Real Madrid lähtee kahden maalin takaa-ajoasemasta tiistai-illan Mestarien liigan puolivälieräkoitokseen Wolfsburgia vastaan. Päävalmentaja Zinédine Zidanen mukaan kilpailusta putoaminen ei ole vaihtoehto Los Blancosille.

– Madrid ei koskaan valmistaudu putoamaan. Madrid ajattelee aina etenevänsä seuraavalle kierrokselle. Haluamme aina enemmän. Tästä syystä seura on voittanut niin monta pokaalia Euroopassa, Zidane kertoi.

– En ole huolissani. Meidän on pysyttävä rauhallisina ja ajateltava käsissämme olevaa tehtävää. On aina pysyttävä positiivisena. Rakastan tämänkaltaisia haasteita. On hyvä kohdata vaikea tehtävä.

Wolfsburg voitti ensimmäisen osaottelun kotikentällään 2-0-lukemin. Real Madrid tarvitsisi vähintään neljä maalia jatkopaikkaan, mikäli saksalaisseura onnistuu maalinteossa tiistai-iltana. Zidane haluaa pitää keskittymisen täysin oman joukkueen tekemisessä.

– (Vieras)maalin päästäminen vaikeuttaisi asioita entisestään, mutta se voi tapahtua. Meidän on oltava keskittyneitä 90 minuutin ajan. Olisi helpompaa, mikäli pidämme nollapelin, mutta meidän on pelattava omaa peliämme. Tiedämme pystyvämme maalintekoon, Zidane perusteli.

Lähde: Goal