Real Madrid on kovan paikan edessä tiistai-iltana. Espanjalaiset kohtaavat Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa saksalaisen Wolfsburgin. Volkkarit löivät Los Blancosin maanrakoon ensimmäisessä osassa voittamalla kotonaan 2-0-lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että Realin on voitettava ottelu vähintään kolmen maalin erolla.

Poissaolot

Real Madrid

Abner (loukkaantuminen)
Raphaël Varane (loukkaantuminen)

Wolfsburg

Sebastian Jung (loukkaantuminen)
Daniel Caligiuri (loukkaantuminen, mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Real Madrid

Real Madrid-Eibar 4-0 (La Liga)
Wolfsburg-Real Madrid 2-0 (Mestarien liiga)
Barcelona-Real Madrid 1-2 (La Liga)

Wolfsburg

Wolfsburg-Mainz 1-1 (Bundesliga)
Wolfsburg-Real Madrid 2-0 (Mestarien liiga)
Bayer Leverkusen-Wolfsburg 3-0 (Bundesliga)

Edellinen keskinäinen kohtaaminen

Wolfsburg-Real Madrid 2-0 (Mestarien liiga, 6.4.2016)

Arvio

Real Madrid sai viime viikon ensimmäisessä osaottelussa karua kalkkia. Madridilaiset kaatoivat ensiksi reilu viikko takaperin El Clásicossa Barcelonan, mutta Wolfsburg-peli oli lopulta kuin märän rätin iskeminen kohti kasvoja. Zinedine Zidane kuitenkin sai tsempattua ryhmänsä takaisin pelifiilikseen viime viikonlopuksi, kun joukkue kaatoi Eibarin kotonaan selvin 4-0-numeroin. Realilla oli kyseisessä ottelussa jalkeilla pääasiassa kakkosmiehistö.

Madridilaisten loukkaantumistilanne on pysynyt samanlaisena sitten ensimmäisen osaottelun. Puolustuksesta on yhä sivussa Raphaël Varane, mutta muuten sen suurempia loukkaantumisia ei ole.

Wolfsburgin Bundesliga-kausi alkaa olla taputeltu. Saksalaiset jäivät kotonaan 1-1-tasapeliin Mainzia vastaan, ja pisteitä Mestarien liigaan oikeuttavaan neljänteen sijaa on jo yhdeksän pistettä. Fokus on satavarmasti keskitetty tiistai-iltaiseen koitokseen.

Autokaupungin loukkaantumistilanne on pysynyt Realin lailla samanlaisena. Sebastian Jung on yhä loukkaantuneiden kirjoissa, eikä Daniel Caligiurikaan ole vielä kokonaan toipunut.

Realilla on kokemusta tiukoista paikoista Mestarien liigan puolella, ja Santiago Bernabéulla on varmasti luvassa varsinainen hornankattila. Espanjalaiset lähtevät otteluun varmasti hyvinkin hyökkäävällä taktiikalla. Wolfsburg vetäytynee puolustuskannalle. Vierasmaali olisi todella kova sana, ja sitä varmasti tullaan hakemaan jossain vaiheessa.

Real tehnee varsinaisella peliajalla tarvittavat kaksi maalia, ja ratkaisee ottelun lopullisesti jatkoajalla. Mikäli näin ei kuitenkaan tule käymään, on erityisen mielenkiintoista nähdä jatkaako Zidane luotsina vielä ensi kaudella.