Luis Suárezin entinen agentti Daniel Fonseca syyttää Barcelonan pelaajaa valehtelijaksi. Fonsecan mukaan uruguaylaishyökkääjä kärsii psykologisista ongelmista.

Suárez kertoi torstaina uruguaylaiselle televisiokanava Monte Carlolle entisen agenttinsa olevan Barcelonan hyökkääjälle 200,000 euroa velkaa pelaajan vuoden 2006 siirrosta Groningeniin ja lupasi 30,000 euron viikko palkaan. Uruguaylaisen mukaan kumpikaan ei toteutunut.

Fonsecan mukaan Suárezin puheet ovat täyttä valetta. Pelaaja-agentti kommentoi asiaa radiokanava Las Voces del Futbolin haastattelussa.

– Suárez valehtelee. Poika on näyttänyt, että hänellä on psykologisia ongelmia. Hän on tavannut psykologia, mutta en usko sillä olleen vaikutusta.

Fonsecan mukaan Suárezin ongelmat kantavat kauas nuoruuteen.

– Tarinassa kolme Suárezin kaveria Uruguayn nuorten joukkueesta soitti minulle ja sanoi, että Luisin kohdalla on tapahtumassa jotain epämiellyttävää. Kerroin hänelle epämiellyttävän totuuden ja hän ei hyväksynyt sitä.

– Pelkuri Suárezin pitäisi tulla ulos kertomaan totuus sen sijaan, että hän huutaa minun nimeä ja väitöksiä 200,00 euron veloista. Siinä oikea syy, miksi hänellä ei ole rohkeutta puhua asiasta, jota on piilotellut kuuden vuoden ajan.

Lähde: Football Espana