Real Madridin pelaaminen keskiviikkona Wolfsburgia vastaan ei kerännyt kehuja seuran entiseltä pelaajalta Steve McManamanilta. Real hävisi Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisen osaottelun Saksassa maalein 0-2 (lue kattava otteluraportti tästä).

– Mielestäni he (Real Madrid) olivat surkeita, olen todella sitä mieltä. Lauantai-illan lakipisteestä päädyttiin nyt hyvin alas, McManaman sanoi BT Sportille Goal.com-sivuston mukaan.

– Puolustuspelissä oikea pakki (Danilo) ja vasen pakki (Marcelo) olivat aivan hukassa. Puolustuslinjan täydensivät Pepe ja (Sergio) Ramos, jotka näyttivät siltä kuin eivät olisi koskaan pelanneet yhdessä.

– Olin ällikällä lyöty, kuinka huonoja he olivat. Real Madrid puolusti kuin alle 10- tai alle 12-vuotiaat. (Toisessa maalissa) Marcelo käveli kädet selkänsä takana, ja (Maximilian) Arnold pääsi kaksi jaardia (1,8 metriä) Ramosin edelle.

McManamanin mukaan hänen entinen pelikaverinsa Zinédine Zidane ei ole syypää heikkoon esitykseen.

– Valmentajaa ei voi syyttää, koska hän sanoi samalle joukkueelle (joka voitti Barcelonan) Daniloa lukuun ottamatta, että ”menkää ja toistakaa temppu”.

Otteluparin toinen osa pelataan Santiago Bernabéulla ensi viikon tiistaina.