Villarreal vankisti asemiaan La Ligan nelosena, kun Eibar kaatui vieraissa maalein 2-1. Ennen seitsemää viimeistä kierrosta Villarrealin ero viidentenä majailevaan Celta Vigoon on kahdeksan pistettä.

Jonkin aikaa näytti siltä, ettei ero kahdeksaan pisteen kasvaisi. Eibar nimittäin siirtyi ottelussa johtoon 22. minuutilla Ander Capan osumalla. Vierasjoukkue nousi tasoihin 12 minuuttia myöhemmin. Roberto Soldadon laukaus kimposi Asier Riesgon torjunnasta suoraan Adrián Lópezille, joka puttasi tyhjiin. Soldado viimeisteli voittomaalin heti toisen jakson alkajaisiksi.

Päivän aiemmassa ottelussa Málaga tasasi pisteet Espanyolin kanssa lukemin 1-1. Maalinteossa onnistuivat Pape Diop ja Duje Cop, jonka osuma syntyi rangaistuspotkusta.

Tulosten myötä Málaga piti sarjataulukossa paikkansa kahdeksantena. Joukkueella on pisteitä 40. Eibar on Málagasta kahden pisteen päässä. Espanyolilla on puolestaan kaksi pistettä Eibaria vähemmän.