Athletic Bilbao kärsi sunnuntain ensimmäisessä ottelussa odottamattoman pistemenetyksen Granadan riistettyä pisteen San Mamésilta. Isännät aloittivat maalinteon 28. minuutilla Lekue Martínezin vietyä joukkueensa johtoon.

Athleticilla oli avausjakson lopulla iskeä 2-0-osuma rangaistuspotkusta, mutta Aritz Aduriz laukoi tolppaan. Adurizin epäonnistuttua Granada rokotti viimeisen vartin tasoituksella. Adalberton tarkka sijoitus painui oikeaan alanurkkaan ratkaisten Granadalle yhden pisteen numeroin 1-1.

Tasurin myötä Athletic on sarjataulukossa kuudentena. Granada taas nousi 17. sijalle putoamisviivan yläpuolelle.

La Liga sunnuntaina

Athletic Bilbao-Granada 1-1 (1-0.)

1-0 Lekue Martínez (28.)
Epäonnistunut rangaistuspotku, Aritz Aduriz (45.)
1-1 Adalberto Penaranda (77.)

Málaga-Espanyol klo 17:00

Eibar-Villarreal klo 19:15

Sevilla-Real Sociedad klo 21:30