Valencian apuvalmentaja Phil Nevillen tulevaisuus seurassa on kysymysmerkin alla. Neville ei matkustanut muun ryhmän mukana vierasotteluun Las Palmasia vastaan.

Neville liittyi Valencian valmennusryhmään viime kesänä. Englantilaismies on ollut mukana tähän asti jokaisessa Valencian ottelussa. Penkin päässä miestä ei tiettävästi enää jatkossa nähdä, mutta Neville jatkanee työssään seuran harjoituskeskuksessa.

Valencia erotti Gary Nevillen päävalmentajan paikalta maaliskuun 30. päivä. Hänen roolin päävalmentajan paikalla otti Pako Ayestarán. Toinen apuvalmentajista, Miguel Ángel Angulo, sai myös potkut samaan aikaan Nevillen kanssa.

Ayestaránin mukaan Phil Nevillen sopimus on pitkäaikainen ja hänellä ei ole ongelmaa asian suhteen. Seuraavana päivänä Neville ei kuitenkaan matkustanut joukkueen mukana Las Palmas -otteluun.

Ayestaránin sopimuksen julkistamisen yhteydessä annetut lausunnot viittaavat myös siihen, että valmennusryhmässä on tapahtumassa muutoksia. Uuden päävalmentajan mukaan seuran on pohdittava valmennusryhmän kokoa.

– Meidän on ymmärrettävä, että emme tarvitse isoa teknistä ryhmää. On hyvä yhdistää (monipuolisia) näkökulmia, mutta meidän on valittava polku ja oltava selkeitä, Ayestarán kommentoi.

Lähde: The Guardian