Gerard Piqué on kohdannut urallaan useita nimekkäitä hyökkääjiä. Unscriptd:n haastattelussa Barcelona-toppari nimesi kolme parasta, jotka hän on urallaan kohdannut.

– Yksi heistä on (Didier) Drogba. Yksi parhaista hyökkääjistä, jonka olen nähnyt, koska hänellä oli kaikki ominaisuudet. Hän oli nopea, todella vahva, hyvä ilmassa. Hän osasi haastaa, hän oli hyvä molemmilla jaloillaan. Hän oli uskomaton, Piqué sanoi.

– Toinen on Cristiano Ronaldo. Olen kohdannut hänet monta kertaa. Hän on historian parhaita pelaajia. Hän on hyvin kokonaisvaltainen pelaaja. Hän osaa tehdä maaleja ja syöttää maaleja. Hän osaa laukoa vapaapotkuja ja rangaistuspotkuja. Hän osaa tehdä kaikkea.

– Tietenkään en tässä nyt sano Neymaria, (Lionel) Messiä ja (Luis) Suárezia, joita vastaan minun on pelattava jokaisissa harjoituksissa.

– (Robert) Lewandowski on vielä yksi (mainitsemisen arvoinen) pelaaja. Hän on pitkä ja pystyy käyttämään molempia jalkojaan. Hän on hyvä ilmassa. On hyvin vaikeaa puolustaa pelaajia, jotka pystyvät tekemään kaikkea, koska ei voi arvata, mitä he tekevät.

Koko haastattelun voi katsoa alla olevan twiitin kautta.

Unscriptd

@Unscriptd
Barcelona's Gerard Piqué has defended a lot of strikers, but these are the 3 toughest ones he’s ever faced amp.twimg.com/v/f85fafdf-d0b…