Gary Neville haluaa Valencian taistelevan hullun lailla, kun joukkue kohtaa Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Athletic Bilbaon. Lepakot hävisivät vieraissa avausosan 1-0 ja turnaus on heille viimeinen mahdollisuus menestyä tällä kaudella. Neville uskoo hiljattaisesta sarjatappiosta huolimatta joukkueensa pystyvän kääntämään sarjan.

– Tunnemme Athleticin hyvin. He ovat aggressiivisia keskellä. Meidän täytyy tehdä vastaiskuja ja estää Aritz Adurizia saamasta palloa, Neville kommentoi lehdistötilaisuudessa.

– Uskon aina Mestallalla voittoomme. Meillä on ollut vaikeaa, mutta nyt täytyy taistella hullun lailla. Meidän täytyy käyttää paikkamme hyväksi.

Athleticin päävalmentaja Ernesto Valverde ei halua joukkueensa löysäävän yhtään vieraissa. Baskiseuran käskyttäjä haluaa ryhmänsä aloittavan tyhjältä pöydältä.

– Meidän täytyy lähteä peliin niin, että se olisi 0-0. Ero on pieni, eikä sama kuin johtaisi 3-0. Ottelu on meille samalla tavalla finaali kuin Valencialle. Yksi joukkue putoaa ja me emme halua olla se.

– Olen yllättänyt, että Valencia on niin alhaalla. He pelasivat Mestarien liigaa ja taistelevat noustakseen ylös. Uskon Valencian haluavan kilpailla ja pelata riskillä.

– Pelaajat eivät tunne koskaan olevansa suosikkeja. Suosikinaseman päättävät vedonlyöntiyhtiöt. Emme ole suosikkeja, sillä Valenciassa on potentiaalia.