Sarjapaikastaan taisteleva Rayo Vallecano kohtaa torstaina pelattavassa ottelussa sarjakärki Barcelonan. Rayon pelaajatilanne voisi olla parempikin vaikean pelin alla.

Seura tiedotti verkkosivuillaan, että Miku ja Pablo Hernández liittyvät tuoreimpina tapauksina loukkaantuneiden joukkoon. Molemmat pelaajat kärsivät takareisivammasta. Rayon arvion mukaan Miku huilaa 2-3 ja Hernández 3-4 viikkoa.

Kaksikon lisäksi Barcelona-ottelu jää varmasti väliin Toñolta, David Cobeñolta, Patrick Ebertiltä, Razvan Ratilta ja mahdollisesti myös Jozabed Sánchezilta. Viime viikonlopun Betis-ottelussa itseään loukannut Diego Llorente ja kuukauden verran sivussa ollut Javi Guerra sen sijaan ovat pystyneet harjoittelemaan alkuviikosta. Heidän pelaamisensa Barca-ottelussa on tämän hetken tiedon mukaan todennäköistä.

Rayon ja Barcelonan välinen ottelu alkaa torstaina klo 22 Suomen aikaa.

Toimittajan sana

Keskushyökkääjä Mikun loukkaantuminen ei ole erityisen suuri takaisku, jos Guerra pystyy pelaamaan. Hernándezin puuttuminen sen sijaan tarkoittaa sitä, että Rayolla on 4-2-3-1-ryhmitykseen vain kolme selkeää pelaajaa kolmen hyökkäävän keskikenttäpelaajan linjaan: Adrián Embarba, Piti ja Bebé. Näin ollen Paco Jémezin ryhmä alkaa olla todellisissa ongelmissa, jos heistä vielä joku loukkaantuu.