Barcelona teki keskiviikkoiltana uuden seuraennätyksen peräkkäisten tappiottomien otteluiden määrässä. Joukkue nousi tappioasemasta 1-1-tasapeliin Valenciaa vastaan Copa del Reyn välierien toisessa osassa. Samalla Barca venytti tappiottomien otteluiden putkensa jo 29:ään. Edellinen ennätys, 28 ottelua, oli tehty Pep Guardiolan alaisuudessa kaudella 2010-11.

Barcelonan putken katkeaminen näytti melko todennäköiseltä, kun Luis Enrique ilmoitti avauskokoonpanon otteluun. Barca oli voittanut ensimmäisen osan 7-0, joten käytännössä kaikkia avauksen pelaajia saatettiin lepuuttaa. Valencia menikin ottelussa johtoon Álvaro Negredon osumalla. Barca nousi kuitenkin tasoihin kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa. 21-vuotias Juan Cámara syötti ja 19-vuotias Wilfrid Kaptoum viimeisteli uran ensimmäisen osumansa katalaanien ykkösjoukkueessa.

29 ottelun pituisen putkensa aikana Barcelona on voittanut 23 ottelua ja pelannut kuusi tasan. Putkeen on mahtunut 87 tehtyä maalia ja 15 päästettyä. 87 maalista Luis Suárez on tehnyt peräti 30, Lionel Messi 18 ja Neymar 17.