Sivistämme jokaisen kierroksen jälkeen lukijoitamme jollakin tilastofaktalla. Tällä kertaa puhumme maalisyöttäjistä.

La Ligan 23. kierros päättyi maanantai-iltana Real Sociedadin murskavoittoon Espanyolista (uutinen). Rubén Pardo oli vahvasti mukana maalikarkeloissa, sillä hän syötti osumista peräti kolme. Samaan on tällä La Liga -kaudella pystynyt vain kaksi muuta pelaajaa: Espanyolin Marco Asensio ja Real Madridin James Rodríguez.

OptaJose

@OptaJose
3 - Rubén Pardo is the 3rd player to assist three goals in a single La Liga game this season (Marco Asensio & James Rodríguez). Spectacular.

Kolmen maalisyötön ilta nosti Pardoa mukavasti ylöspäin sarjan kuluvan kauden tilastossa. 23-vuotiaalla Pardolla on nyt kasassa seitsemän maalisyöttöä, mikä oikeuttaa jaettuun neljänteen sijaan yhdessä Cristiano Ronaldon, Koken ja Toni Kroosin kanssa. Hänen edellään ovat vain Neymar (9), Gareth Bale (8) ja Roberto Soldado (8).

Kierroksen tilastofaktat tarjoaa yhteistyökumppanimme Vivus.fi.