Sevilla otti vahvan kiinnityksen finaalipaikkaan Copa del Reyn välierien avausosaottelussa Celta Vigoa vastaan. Kevin Gameiro maalasi kahdesti Andalusialaisten sysättyä 4-0-voiton myötä vieraansa vaikeaan tilanteeseen. Gameirolla oli avausjaksolla myös paikka lisäosumaan, mutta ranskalaisen rangaistuspotku torjuttiin.

Sevillan aloitti maalinteon avausjakson loppuhetkillä Adil Ramin puskettua kulmapotkusta isännät johtoon. Etumatka kasvoi 59. minuutilla Gameiron rankaistua vastaiskusta.

Gameiro osui vain kolme minuuttia myöhemmin uudelleen. Éver Banega vapautti pitkällä syötöllä ranskalaisen läpiajoon, jonka jälkeen hyökkääjällä oli helppo työ sijoittaa illan toisensa Ruben Blancon selän taakse.

Sevilla rankaisi vielä viimeisellä kympillä kerran. Vitolo vapautti Michael-Krohn Dehlin irti, joka naulasi läpiajosta loppulukemiksi 4-0 isäntien eduksi.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan viikon kuluttua.