Atlético Madrid on myynyt Jackson Martínezin kiinalaiseen Guangzhou Evergrandeen. Hyökkääjän sopimus Aasian mestarijoukkueen kanssa kattaa neljä vuotta. Atlético tiedotti siirrosta verkkosivuillaan.

Kauppahintaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta eri lähteiden mukaan Guangzhou maksaa Atléticolle peräti 42 miljoonaa euroa. Näin ollen Atlético teki viime kesänä madridilaisseuraan siirtyneellä kolumbialaisella voittoa komeat seitsemän miljoonaa, vaikka Martínez osoittautui aika lailla flopiksi. 29-vuotias pelaaja teki Atletissa vain kolme maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä 22 ottelussa.

Toimittajan sana

Huh mikä kauppa Atléticolta. Seitsemän miljoonan euron voitto, vaikka Martínezin käyrä on koko ajan osoittanut alaspäin. Nyt täytyy kuitenkin muistaa, että siirto ei ole Atletille pelkästään hyvä asia. Maalintekovastuu jää Antoine Griezmannin ja Luciano Vietton harteille, sillä Fernando Torresista ei enää tämän tason joukkueen hyökkääjäksi ole. Lisäksi Atléticon vuoden pituinen pelaajien rekisteröintikielto saattaa alkaa ensi kesästä, vaikka rangaistus onkin tällä hetkellä jäissä valitusprosessin takia. On siis mahdollista, että Atletin on tultava toimeen Griezmannilla ja Viettolla kesään 2017 asti.