Granada on jälleen osoittautunut aktiiviseksi peluriksi tammikuun siirtomarkkinoiden loppuhetkillä. Seura ilmoitti hetki sitten kahdesta hankinnasta: Abdoulaye Doucourésta ja Ricardo Costasta.

23-vuotias Doucouré siirtyy Granadaan loppukaudeksi lainalle Watfordista, johon hän siirtyi aiemmin tänään ranskalaisesta Rennes’ta. Keskikentän keskustan pelaaja on pelannut tällä kaudella 20 ottelua, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

34-vuotias Costa saapuu Granadaan ilmaisella siirrolla kreikkalaisesta PAOK:ista. Topparin ansioluettelo on komea: Mestarien liigan voitto, Uefa Cupin voitto, Intercontinental Cupin voitto, neljä Portugalin mestaruutta, Bundesligan voitto ja kaksi Portugalin cup-mestaruutta. Menestyksekkäiden Porton- ja Wolfsburgin-vuosien jälkeen Costa on pelannut Lillessä, Valenciassa, qatarilaisessa Al-Sailiyassa ja viimeksi PAOK:issa. Tällä kaudella otteluita on kertynyt kaikki kilpailut mukaan lukien 22.

Toimittajan sana

Doucouré on erittäin dynaaminen keskikaistan pelaaja. Hän on fyysisesti vahva, mutta myös erittäin pallovarma. Hänen syöttöprosenttinsa on tämän kauden Rennes-pelaajista toiseksi paras, minkä lisäksi hän on luonut joukkueen pelaajista eniten maalipaikkoja. Doucourélle voi olla isoakin tonttia tarjolla Granadan keskikentällä.

Costa on isompi kysymysmerkki. Kreikan ja Qatarin sarjat eivät ole ihan samaa tasoa kuin Espanjan pääsarja. Toki Costa on pelannut PAOK:issa europelejä, mutta silti. Jos taso on vanhalla mallilla, Costakin voi saada Granadan puolustuksesta merkittävän roolin.