Levante tiedotti verkkosivuillaan tehneensä mielenkiintoisen hankinnan. Fiorentinan Giuseppe Rossi pelaa loppukauden Levantessa lainalla.

28-vuotias Rossi on Parman kasvatti. Hän siirtyi kesällä 2004 Manchester Unitedin akatemiaan. Matka jatkui kolme vuotta myöhemmin Villarrealiin, jonka paidassa italialaishyökkääjä löi itsensä kunnolla läpi: 192 ottelua, 82 maalia ja 26 maalisyöttöä.

Kolme vuotta sitten Rossi myytiin Fiorentinaan. Violassa maaleja on syntynyt 19 yhteensä 41 ottelussa. Tällä kaudella Rossi on saanut peliaikaa melko epäsäännöllisesti. Serie A:ssa minuutteja on kertynyt 11 ottelussa vain 368.

Toimittajan sana

Siitä ei ole kovin kauan, kun Rossi yhdistettiin siirtohuhuissa hyvin voimakkaasti muun muassa Barcelonaan. Sitten alkoivat polvivaivat. Loukkaantumiset ovat enemmän tai vähemmän pilanneet Rossilta kaudet 2011-12, 12-13, 13-14 ja 14-15. Nyt edessä on tietyllä tapaa uusi alku. Ura on vammojen takia pahassa luisussa, mutta jos uusia vammoja ei tule, jotain on vielä tehtävissä. Rossi on kuitenkin vasta 28-vuotias.