Ivan Campo uskoo Zinedine Zidanen kykyihin nousta maailman valmentajien eliittiin. Entinen puolustaja pelasi samaan aikaan ranskalaisen kanssa Real Madridin riveissä.

Zidane otti Los Blancosin valmentajana kaksi viikkoa sitten haltuunsa Rafael Benítezin potkujen jälkeen. Campon mielestä entisen joukkue kaverin suhde pelaajiin voi luoda samanlaisen menestyksen, mitä Pep Guardiola loihti Barcelonassa.

– Zizou on jumala. Real Madridin useimmat ongelmat ovat ratkeamassa välittömästi. Menestyessä suurseuran peräsimessä on tärkeä tietää, mitä pukuhuoneen sisällä tapahtuu, Campo hehkutti International Business Timesille.

– Valmentajana täytyy osoittaa kokemusta ja kunnioitusta. Monessa tilanteessa juuri kunnioituksen puute on ajanut valmentajan alas. Tämä on myös Zidanen ja Benítezin suurin ero.

Campon mielestä pelaajat ovat rauhoittuneet Zidanen alaisuudessa. Espanjalainen näkee myös pelikaverinsa suosion kannattajien keskuudessa hyvänä lisänä.

– Pelaajat tulevat olemaan Zidanen alaisuudessa rauhallisempia. Muutama sana häneltä tekee asiat selväksi.

– Zidane tulee menestymään, koska kannattajat rakastavat häntä ja hän tietää mitä seurassa onnistuminen vaatii. Hyvää kommunikaatiota, kunnioitusta ja rauhallisuutta pukuhuoneessa.