Gary Nevillen avausvoitto Valencian peräsimessä tuntuu olevan työn ja tuskan takana. Sunnuntainakaan sitä ei irronnut, kun vieraaksi Mestallalle saapui häntäpään joukkue Rayo Vallecano. Vallecanolaiset johtivat Lepakoita kahdesti, mutta eivät saaneet lopulta riistettyä 2-2-lukemiin päättyneestä kamppailusta enempää kuin pisteen kotiinsa.

Isännät saivat kamppailulle pahimman mahdollisen alun Jozabedin vietyä Rayon johtoon jo 15. minuutilla. Lepakot tulivat tasoihin toisen jakson 55. minuutilla Álvaro Negredon tällättyä pallon verkkoon.

Tasatilanne ei kestänyt pitkään Diego Llorenten lauottua Jozabedin tarjoilusta 69. minuutin kohdalla Rayon uudelleen johtoon. Vallecanolaisten etumatka ei kestänyt kuitenkaan loppuun saakka. Kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Paco Alcácer liukui pelivälineen maaliin Zakaria Bakkalin syötöstä ratkaisten Valencialle arvokkaan pisteen.

Valencia ei ole voittanut marraskuun alun jälkeen kertaakaan La Ligassa. Tuoreen tasapelin myötä edellisestä täydestä pistepotista on jo yhdeksän ottelua aikaa. Sarjataulukossa Lepakot ovat sijalla 10.

La Liga 17.1.2016

Valencia-Rayo Vallecano 2-2 (0-1)

0-1 Jozabed (15.)
1-1 Álvaro Negredo (55.)
1-2 Diego Llorente (69.)
2-2 Paco Alcácer (88.)

Real Madrid-Sporting Gijón klo 17:00

Getafe-Espanyol klo 19:15

Las Palmas-Atlético Madrid klo 19:15

Barcelona-Athletic Bilbao klo 21:30