Celta Vigo onnistui viimein katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa La Ligassa seitsemän maalin kamppailussa. Sarjajumbo Levante taisteli sitkeästi, mutta taipui Balaidosilla 4-3-lukemin.

Celtan maalihanat avasi 35. minuutilla John Guidetti, joka tälläsi pallon verkkoon Iago Aspasin syötöstä. Ruotsalaishyökkääjä tuplasi viisi minuuttia myöhemmin maalimääränsä Daniel Wassin korkean läpisyötön vapautettua miehen läpiajoon.

Avausmaalin tarjoillut Aspas osui itse toisen puoliskon alkupuolella rokotettuaan vieraita vastaiskusta. Tässä vaiheessa Celta johti jo 3-0. Levante aloitti kirin 63. minuutilla Deyversonin kavennettua eron kahteen maaliin. Kaksi minuuttia myöhemmin osui myös Pedro López ja vieraat olivat entistä lähempänä.

Celta onnistui viimeisellä kympiltä palauttamaan itsensä kuskin paikalle, kun Fabian Orellana laittoi pallon verkkoon Aspasin tarjoilusta. Vaikka José Morales toi vielä loppuhetkillä Levanten takaisin iskuetäisyydelle, kahden maalin ero oli isännille riittävä. Celtalle isot pisteet lukemin 4-3.

Voitto Levantesta nosti Celtan takaisin viiden parhaan joukkoon. Eroa kärkeen kuitenkin on 10 pistettä.

La Liga 16.1.2016

Sevilla-Málaga 2-1 (2-0)

1-0 Kevin Gameiro (40.)
2-0 Kevin Gameiro (42.)
2-1 Charles (72.)
Ulosajo, Vicente Iborra, (83.)
Ulosajo, Arthur Boka, (90+2.)

Celta Vigo-Levante 4-3 (2-0)

Villarreal-Real Betis klo 21:30

Real Sociedad-Deportivo la Coruna klo 23:05