Sevillan viime kesänä Borussia Dortmundista lainaama hyökkääjä Ciro Immobile pelaa loppukauden lainalla Torinossa. Italialaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan. Sopimukseen sisältyy osto-optio kuluvan kauden jälkeen.

25-vuotias Immobile nousi suurseurojen hankintalistoille kaudella 2013-14 nimenomaan Torinossa. Tuolloin hän paukutti 33 Serie A -ottelussa 22 maalia. Seurasi siirto Dortmundiin, jossa asiat eivät sujuneetkaan kovin hyvin.

Viime kesänä Immobilen matka jatkui Sevillaan, mutta Unai Emerynkin alaisuudessa vastuuta on tullut niukasti. Tällä kaudella Immobile on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 15 ottelussa yhteensä vain 687 minuuttia. Lukema vastaa vajaata kahdeksaa kokonaista ottelua. Siihen nähden maalimäärä (neljä) on ollut kelvollinen.

Toimittajan sana

Immobilen päästäminen Torinoon oli kaikille osapuolille hyvä ratkaisu. Emeryllä ei ollut käyttöä italialaishyökkääjälle, joten ei ollut mitään syytä pitää häntä väkisin Sevillassa. Immobilelle siirto tarkoittaa paluuta tuttuun pelikulttuuriin ja samalla uutta alkua uralle. Sevillakin tiettävästi saa hyvityksenä vajaa miljoona euroa.