Valencia on nimittänyt Jesús García-Pitarchin seuran uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. 52-vuotias espanjalainen palaa samaan virkaan, jota hän hoiti vuodet 2002-04. Noina vuosina Valencia voitti La Ligan ja Uefa Cupin. García-Pitarch on muutenkin Valencialle tuttu. Hän pelasi seurassa vuodet 1982-85 ja johti seuran jalkapallokoulua 2000-02.

Valenciasta lähdettyään García-Pitarch siirtyi vuosiksi 2006-11 urheilutoimenjohtajaksi Atlético Madridiin. Tuona aikana Atletiin siirtyivät muun muassa José Antonio Reyes, Diego Forlán, Filipe Luís ja Diego Godín.

Atlético-pestin jälkeen García-Pitarch otti askeleen ylemmäs ja siirtyi Hérculesin puheenjohtajaksi. Myöhemmin ura jatkui Real Zaragozan toimitusjohtajana. Vuonna 2014 García-Pitarch palasi urheilutoimenjohtajan työhön – tällä kertaa Arabiemiraattien Baniyas SC:ssä.

– Olimme vakuuttaneet kannattajillemme ja sidosryhmillemme, että tutkisimme urheilupuolen organisaatiotamme. Olemme iloisia tästä nimityksestä, koska saimme raudanlujan ammattilaisen lisäksi henkilön, jonka juuret ovat Valenciassa, seuran hallituksen puheenjohtaja Lay Hoon Chan sanoi seuran tiedotteessa.

Valencian kausi on toistaiseksi mennyt penkin alle. Joukkue on 19 kierroksen jälkeen La Ligassa sijalla 11.