Näyttää hyvin vahvasti siltä, että Ciro Immobile palaa loppukaudeksi Torinoon. Sevilla ja Torino puuhaavat tiettävästi tällä hetkellä loppukauden pituista lainasopimusta, joka saatetaan vahvistaa jo tänään. Neuvottelujen viimeistelystä kertoo jotain se, että Immobile on jo Torinossa.

25-vuotias Immobile teki läpimurtonsa pari vuotta sitten juuri Torinossa. Italiasta hän matkasi Borussia Dortmundiin, josta hänet lainattiin viime kesänä Sevillaan. Sevilla maksoi lainasta kolme miljoonaa euroa. Andalusialaisseura saa osan summasta takaisin, sillä Marcan tietojen mukaan Torino maksaisi Sevillalle loppukauden lainasta 850 000 euroa.

Immobile on ollut Sevillassa suuri pettymys. Italialaishyökkääjä on päässyt pelaamaan kaikki kilpailut mukaan lukien 15 ottelussa yhteensä vain 687 minuuttia. Lukema vastaa alle kahdeksaa täyttä ottelua. Maalinteossa Immobile on onnistunut neljä kertaa. Osumista kaksi on syntynyt La Ligassa ja kaksi Copa del Reyssä.