Real Betis on antanut potkut päävalmentaja Pepe Melille. Seura tiedotti päätöksestä verkkosivuillaan. Melin viimeiseksi otteluksi jäi viime lauantain 0-1-vierastappio Getafea vastaan.

– Ei ole muuta syytä (potkuille) kuin joukkueen viimeaikaiset tulokset, seuran puheenjohtaja Juan Carlos Ollero sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ollero sanoi myös, että väliaikaisesti Betisiä luotsaa seuran B-joukkueen päävalmentaja Juan Merino.

Mel luotsasi Betisiä nyt jo toista kertaa. Ensimmäinen pesti kesti kesästä 2010 joulukuuhun 2013. Joulukuun 22. päivänä vuonna 2014 Mel palasi Betisin ruoriin ja sai sankarin vastaanoton.

Kun Mel otti toista kertaa Betis-pestin vastaan, joukkue oli Segundassa kolmantena. Espanjalaisluotsi johdatti Betisin lopulta Segundan voittoon ja sitä kautta pääsarjaan. Tällä kaudella voittoja on tullut lähinnä vierasotteluissa. Kotonaan Betis on kerännyt vain kuusi pistettä ja ollut sarjan heikoin kotijoukkue. Kaiken kaikkiaan joukkue on tällä hetkellä La Ligassa sijalla 15. Putoamisviiva kummittelee viiden pisteen päässä.

Mel on seitsemäs tällä kaudella erotettu päävalmentaja La Ligassa. Betisin lisäksi valmentajaa ovat vaihtaneet Las Palmas, Levante, Real Sociedad, Valencia, Espanyol ja Real Madrid.