Espanjalaismediassa on viime päivinä puhuttu muun muassa siitä, palaako Denis Suárez Barcelonaan nyt, kun katalaanien pelaajasiirtokielto on päättynyt.

21-vuotias Suárez siirtyi viime kesänä neljän miljoonan euron kaupassa Barcelonasta Villarrealiin. Barcelona voi tiettävästi lunastaa pelaajan takaisin itselleen kolmella miljoonalla eurolla. Suárez kuitenkin jää loppukaudeksi seuraan, mikäli Villarrealin puheenjohtajaa Fernando Roigia on uskominen.

– Kauden jälkeen (Barcelonalla) on takaisinosto-optio, mutta ei ennen sitä, Roig sanoi lehdistölle Goal.com-sivuston mukaan.

Suárez on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 20 ottelua. Pelaamassaan 14 La Liga -ottelussa espanjalainen on viimeistellyt tehot 3+3.

Samalla Roig sanoi, että seura on kiinnostunut hankkimaan Real Madridin Denis Tsheryshevin jälleen itselleen.

– Valmentajamme pitää Tsheryshevistä. Jos saisimme hänet, se olisi meille suuri apu. Saatamme yrittää hankkia hänet. Pian nähdään, miten käy.

Viime kaudella lainalla Villarrealissa pelannut Tsheryshev oli koko La Ligan parhaita laitahyökkääjiä. Hän viimeisteli 26 liigaottelussa neljä maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä. Tällä kaudella 25-vuotias venäläinen on saanut hyvin minimaalisesti peliaikaa. Otteluita on kertynyt Rafael Benítezin ryhmässä kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi, mutta peliminuutteja vain 117. Parhaiten Tsheryshev muistetaan siitä, että hän pelasi Copa del Rey -ottelussa pelikiellon alaisena. Se johti Real Madridin diskaamiseen tämän vuoden turnauksesta.