Real Madrid on jossain määrin kiinnostunut Nicessä pelaavasta Hatem Ben Arfasta, mikäli joukkueen päävalmentaa Claude Puelia on uskominen.

– En ole yllättynyt kuultuani, että suuret seurat kuten Real Madrid seuraavat häntä, Puel sanoi paikalliselle Nice-Matin-lehdelle.

28-vuotias Ben Arfa on Lyonin kasvatti. Hän on pelannut myös Marseillessa, Newcastlessa ja Hullissa ennen nykyistä seuraansa.

– En ole samaa mieltä niiden kanssa, joiden mielestä Hatemin on pelattava pienessä seurassa yltääkseen parhaimpaansa. Toivon hänen puolestaan, ettei hän pelaa Nicessä enää ensi kaudella, Puel mietti Goal.com-sivuston mukaan.

Tällä kaudella hyökkäävän roolin Ben Arfa on viimeistellyt Nicelle seitsemän maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä Ranskan pääsarjassa. Joukkueen sisäisen maalipörssin lisäksi hän johtaa myös 1v1-haastoja.

– Korkea taso, jolla hän on pelannut ei ole ollut vain yksittäisiä väläytyksiä. Hän on ollut hyvin tasainen ja työskennellyt rajusti, Puel sanoi.

Ben Arfa pääsi pitkän tauon jälkeen mukaan myös Ranskan maajoukkueeseen. Hän pelasi marraskuussa 10 minuuttia Saksaa ja 45 minuuttia Englantia vastaan. Ben Arfan nykyinen sopimus tulevana kesänä.