Sevillaa vuosina 2007-14 edustanut Federico Fazio on ex-seuransa tähtäimessä tammikuun siirtoikkunassa. Argentiinalaispuolustaja siirtyi elokuussa 2014 Valioliiga-seura Tottenhamin riveihin, mutta säännöllinen peliaika seurassa on jäänyt haaveeksi.

Fazion siirto Sevillasta Spursiin tapahtui ristiriitaisissa tunnelmissa (uutinen). Sevilla-puheenjohtaja Jose Castron mukaan vanhat tapahtumat on unohdettava seuran edun vuoksi.

– Työskentelemme lukuisten vaihtoehtojen kanssa ja Fazio on yksi heistä. Hän on vaihtoehto, mutta mitään ei ole vielä valmiina, Castro kommentoi.

– On selvää, ettei Fazio lähtenyt Sevillasta parhain tavoin ja se järkytti minut, mutta minun on ajateltava Sevillan etua.

– Minun on nieltävä vihani, koska tämä seura tarvitsee Faziota. En tykkää niellä ylpeyttäni, mutta olen valmis tekemään jotain mistä en pidä, jos se on Sevillan parhaaksi.

Fazio pelasi viime kaudella 20 Valioliiga-ottelua Spursin riveissä. Kuluvalla kaudella esiintymiset ovat jääneet yhteen Liigacupin otteluun. Toppari oli siirtymässä kesän siirtoikkunassa West Bromwichiin, mutta siirto kariutui henkilökohtaisten ehtojen näkemyseroihin.

Lähde: Sky Sports