River Platen puheenjohtaja Rodolfo D’Onofrio on pettynyt seuran kannattajien käytökseen eilisen seurajoukkueiden MM-finaalin jälkeen. Riverin kannattajat piirittivät Tokyossa sijaitsevalla Naritan lentokentällä Barcelonan pelaajat, kun joukkue oli matkustamassa takaisin kotiin turnauksesta. Yksi kannattajista sylkäisi katalonialaisseuran ykköshyökkääjän Lionel Messin päälle.

– Aina löytyy idiootteja. Luin vain, että Messillä oli ongelmia lentokentällä, D’Onofrio kommentoi FOX Sportsille.

Messi viimeisteli yhden maaleista Barcelonan 0-3-voittoon päättyneessä ottelussa. D’Onofrion mukaan argentiinalaishyökkääjä oli nuorena lähellä päätyä River Plateen.

– Messi on herrasmies. Tehtyään maalin hän nosti kättään anteeksipyynnön merkiksi. Hän onnitteli seuraa tänne saakka pääsystä ja kertoi minulle olleensa nuorena lähellä siirtoa River Plateen. On osattava hävitä ja ymmärrettävä milloin vastustaja oli vain parempi.

Myös Riverin päävalmentaja Marcelo Gallardo oli pettynyt Messin saamaan kohteluun.

– En nähnyt tilannetta, mutta tuomitsen teon. Messi on kotimaamme jalkapalloilija. Maailman paras ja pelaa Argentiinalle. Antakaa hänelle ansaitsemansa kunnioitus, Gallardo jyrähti argentiinalaislehti Olelle.