Real Madrid aloitti La Liga -sunnuntain suorastaan säkenöivällä esityksellä kotiottelussa Rayo Vallecanoa vastaan. Karim Benzema teki hattutempun, Gareth Bale osui neljästi ja James Rodríguez kirjautti kolme maalisyöttöä. Päätösvihellyksen jälkeen Santiago Bernabéun valotaululla näkyi tylyt 10-2-lukemat Realin annettua vallecanolaisvierailleen todellisen selkäsaunan.

Rayo avasi pelin pirteästi ja sai kulmapotkun heti alkuminuuteilla Pablo Hernándezin yrityksen kimmottua Real-puolustuksesta päätyrajasta yli. Vieraiden harmiksi Los Blancosin alakerta siivosi helposti Robert Trashorrasin keskityksen pois omalta alueelta.

Hetkeä myöhemmin Gareth Bale avasi tarkalla syötöllä Rayon puolustuslinjan vapauttaen Danilon maalintekoon. Tarkka sijoitus keskelle maalia ja Real 1-0-johtoon.

Rayo tuli jo 10. minuutilla tasoihin. Antonio Amaya ohjasi Trashorrasin kulmapotkun päällään oikeaan alanurkkaan. Keylor Navas venyi oikeaan suuntaan, muttei mahtanut puskulle mitään.

Kaksi minuuttia tasoituksesta virtaa saaneet vierailijat osuivat uudelleen. Jozabed nousi Real-puolustuksen yläpuolelle ja puski maalinedustalta Rayon 1-2-johtoon.

Rayon alamäki alkoi yhtä nopeasti kuin ylämäki. Kaksi minuuttia johto-osumasta Jozabedin maaliin keskityksen antanut Tito liukui holtittomasti Toni Kroosin päälle. Espanjalaiselle suora ulosajo ja vieraat vajaalle.

Miesylivoima antoi Realin selkeän etulyöntiaseman ja tasoituksen tälläsi 25. minuutilla Bale. Avausmaalin viimeistellyt Danilo nousi oikealta laidalta ja jakoi tarkan keskityksen kohti walesilaista, joka puski pallon verkkoon.

Rayo sai kärsiä lisää kolme minuuttia Realin tasoituksen jälkeen. José Baena repi varoitus allaan paidasta Sergio Ramosia ja pallo vietiin pilkulle. Yoel Rodriguez aavisti vasempaan, mutta Cristiano Ronaldon matala sijoitus upposi silti Rayo vahdin alta alanurkkaan.

Real löi tauon lähennellessä lisää tulta myllyyn. James Rodríguezin syöttö avasi linjan, ja Bale pääsi sijoittamaan illan toisensa oikeaan alanurkkaan. Los Blancos tauolle 4-2-johdossa.

Yhdeksänmiehisen Rayon paukut olivat toisella puoliskolla lopussa ja Real rokotti viidennen kerran jo alkutahdeilla. Jamesin syöttö avasi Karim Benzemalle vasemmalta laidalta tonti, josta ranskalainen ei erehtynyt. Laukaus painui oikeaan alakulmaan ja Santiago Bérnabeu sai lisää riemuittavaa.

Maaleja tuli Realille kuin liukuhihnalta toisen jakson edetessä. Viisi minuuttia 5-2-osumasta oli Ronaldon aika tuplata maalisaldonsa. Samalla James sai kolmannen maalisyötön portugalilaisen puskettua pallon sisään keskikenttäpelaajan komeasta keskityksestä.

60. minuuttisen täytyttyä avausjakson Bale-show sai jatkoa. Walesilainen naulasi hattutemppunsa suoraan Ronaldon tarjoilusta laukauksen upottua keskelle maalia.

Hattutemppukaan ei ollut lopulta nälkäiselle laiturille tarpeeksi yhdeksän minuuttia 7-2-osumasta Bale osui vielä neljännen kerran. Ensin näppärästi pallo puolustajan jalkojen välistä takaisin omaan jalkaan, jonka jälkeen maalivahdin ohituksen kautta peliväline verkkoon.

Neljäs osuma oli Balen osalta viimeinen, mutta ei Realille. 79. minuutin kohdalla myös Benzema pääsi kasvattamaan illan maalinsaldoaan. Luka Modricin syöttö eteen vapautti keskustasta ranskalaisen, jonka laukaus upposi vasempaan alakulmaan.

Benzema niittasi vielä hattutempun ottelun viimeisillä hetkillä. Mateo Kovacic pudotti pallon Real-hyökkääjälle, joka naulasi maalinedustalta loppulukemiksi murskaavat 10-2 Los Blancosin eduksi.

La Liga sunnuntaina

Real Madrid-Rayo Vallecano 10-2 (4-2)

1-0 Danilo (3)
1-1 Antonio Amaya (10)
1-2 Jozabed (12)
Ulosajo, Tito, (14)
2-2 Gareth Bale (25)
Ulosajo, José Baena (28)
3-2 Cristiano Ronaldo Rp (30)
4-2 Gareth Bale (41)
5-2 Karim Benzema (48)
6-2 Cristiano Ronaldo (53)
7-2 Gareth Bale (61)
8-2 Gareth Bale (70)
9-2 Karim Benzema (79)
10-2 Karim Benzema (90)

Athletic Bilbao-Levante klo 19:15

Granada-Celta Vigo klo 19:15

Real Sociedad-Villarreal klo 19:15

Málaga-Atlético Madrid klo 21:30