Copa del Reyssä juhlivat tiistaina ennakkosuosikit. Jatkoon menivät Real Betis, Espanyol, Deportivo ja Sevilla.

Van Wolfswinkel nosti Betisin viimeisillä hetkillä jatkoon

Real Betis kiri Sporting Gijónin vieraana komeasti tasoihin, vaikka tarvettai ei olisi siihen ollut. Betis oli ennen loppuhetkiä 3-1-tappiolla, mutta Ricky van Wolswinkelin kaksi maalia nostivat joukkueen tasapeliin. Isäntäjoukkue Sportingilla kahdesti osui Alen Halilovic.

Avausosan päätyttyä Betisin 2-0-voittoon 3-3-tulos siivitti Béticosit helposti 16 parhaan joukkoon.

Deportivo tasapelillä 16 parhaan joukkoon

Ensimmäisen osaotteluun voittaneelle Deportivolle riitti tiistaina tasapeli jatkopaikkaan alasarjaseura Llagosteraa vastaan. Isäntäjoukkue aloitti maalinteon 69. minuutilla Juan Dominguezin vietyä joukkueen 1-0-johtoon. Jordi López toi kymmenen minuuttia myöhemmin vieraat tasoihin. Lähemmäksi Llagostera ei kuitenkaan päässyt, joten Deportivo jatkoon lukemin yhteismaalein 3-2.

Espanyol voitokas valmentajapotkujen jälkimainingeissa

Eilen valmentajansa Sergio Gonzálezin erottanut Espanyol selvitti tiensä 16 parhaan joukkoon voitettuaan kotonaan 2-1-lukemin Levanten. Jatkopaikan ratkaisseen osuman laittoi sisään 52. minuutilla Felipe Caicedo. Avausosan päättyttyä 1-1-tasatulokseen Levante tipahti laulukuoroon yhteismaalein 3-2.

Sevilla nollasi myös kotona Logronesin

Sevilla oli jo käytännössä ratkaissut paikkansa neljännesvälierissä ennen tiistain peliä Logronesin kaaduttua viikko sitten vieraissa 0-3-lukemin. Unai Emeryn miehistö ei kuitenkaan lähtenyt varmistelemaan ja alasarjaseura jäi nollille myös vieraskentällä.

Sevillan 2-0-voitossa maalinteossa onnistuivat Ciro Immobile ja José Antonio Reyes. Isäntien illan ainoa tahra oli Vicente Iborran ulosajo.

Copa del Rey tiistaina

Sporting Gijón-Real Betis 3-3 (1-1)

1-0 Bernardo Espinosa (14)
1-1 Ricky van Wolfswinkel (18)
2-1 Alen Halilovic (47)
3-1 Alen Halilovic Rp (72)
3-2 Ricky van Wolfswinkel (83)
3-3 Álvaro Cejudo (88)

Deportivo la Coruna-Llagostera 1-1 (0-0)

1-0 Juan Domínguez (69)
1-1 Jordi López (79)

Espanyol-Levante 2-1 (1-1)

0-1 Verza (8)
1-1 Burgui (15)
2-1 Felipe Caicedo (52)

Sevilla- Logrones 2-0 (2-0)

1-0 Ciro Immobile (15)
2-0 José Antonio Reyes (40)
Ulosajo Vicente Iborra (83)