Real Madrid on iskenyt tiettävästi silmänsä Bayern Münchenin maaliitykkiin Robert Lewandowskiin. AS:n tietojen mukaan 27-vuotiaan puolalaisen agentti Cezary Kucharski vieraili lauantaina Santiago Bernabéulla. Perhettään Madridissa tapaamassa ollut Kucharski nähtiin Getafe-ottelussa puheenjohtajan paikoilla yhdessä Florentino Pérezin ja José Ángel Sánchezin kanssa.

Lewandowskin nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kesänä. Saksalaisseura kuitenkin on kiinnostunut tarjoamaan jatkoa. AS uskoo hyökkääjän hylänneen ensimmäisen tarjouksen.

Real tuntee Lewandowskin hankinnan olevan välttämätön kannattajien uskon palauttamiseen. Puolalainen saisi Cristiano Ronaldon jälkeen toiseksi suurinta palkkaa seurassa.

Lewandowskin itse uskotaan olevan pettynyt jäätyään pois Ballon d’Orin finaalikolmikosta. Hyökkääjä uskoo, että siirto Madridiin voisi tuoda lisää maailmanlaajuista näkyvyyttä. Samalla puolalainen pääsisi kilpailemaan Lionel Messin ja Ronaldon kaltaisia pelaajia vastaan.

Lewandowski on tehnyt kuluvalla kaudella 14 maalia 14 pelaamassaan sarjaottelussa. Puolalainen on maalipörssissä toisena.