Copa del Reyn neljännen kierroksen ensimmäisissä peleissä nähtiin hieman yllättäviä tilanteita ja yllättävä tuloskin. Pääsarjajoukkue Granada nimittäin hävisi Segundan keskikastissa tahkoavalle Leganésille maalein 1-2.

Koko ensimmäinen jakso oli Leganésin kannalta käytännössä täydellinen. Joukkue siirtyi Guillermo Fernándezin maalilla johtoon jo 10. minuutilla. Varttia myöhemmin Granadan Rubén Pérez ajettiin suoralla punaisella ulos. 38. minuutilla Omar lisäsi Leganésin johdon 2-0:aan. Osuma oli erittäin komea. Omar laukoi pallon oikeasta laidasta sivurajan tuntumasta takauläkulmaan. Maalin voi katsoa tästä. Vartti ennen täyttä aikaa Granada onnistui nousemaan alivoimalla maalin päähän. Osuma kirjattiin Fran Ricolle. Maali saattaa osoittautua Granadan jatkohaaveiden kannalta erittäin tärkeäksi, sillä toisessa osaottelussa joukkueelle riittää 1-0-voitto.

Illan aiemmassa ottelussa kolmanneksi korkeimman sarjaportaan (Segunda B) Reus Deportiu isännöi Atlético Madridia. Tässä ottelussa joukkueiden välinen tasoero oli periaatteessa vielä huomattavasti suurempi kuin Leganésin ja Granadan väännössä. Siitä huolimatta Reus paineli johtoon puolen tunnin kohdalla johtoon Fran Carbiàn maalilla. Joitain avainpelaajia lepuuttanut Atlético nousi rinnalle ja ohi Luciano Vietton sekä Saúl Ñíguezin osumilla. Loppulukemat kirjattiin Atletin hyväksi 2-1.

Copa del Reyn neljäs kierros jatkuu tänään kahdeksan ottelun voimin.