Real Madridin Karim Benzema on avannut lisää omalta osaltaan tapahtumien kulkua liittyen Mathieu Valbuenan kiristysepäilyihin. Ranskalaishyökkääjän epäillään kiristäneen maajoukkuetoveriaan seksivideolla.

Benzeman mukaan kyse on ollut koko ajan suuresta väärinkäsityksestä. Ranskalainen antoi oman näkemyksensä tv-kanava TF1:n haastattelussa.

– Kyse on mielestäni suuresta väärinkäsityksestä. Halusin vain Mathieun tietävän tarinan ja auttaa häntä. Hän on joukkuekaverini Ranskan maajoukkueessa ja hyvä ystävä.

Benzeman uskotaan kiristäneen lapsuudenystävänsä Karim Zenatin kanssa Valbuenalta rahaa. Asiaan lisää vettä myllyyn löi kaksikon väitetty puhelinkeskustelu. Valbuena kertoi aiemmin olleensa pettynyt maanmieheensä.

– Minun piti vain vahvistaa, että videossa oli kyse vakavasta asiasta. Kerroin saman Mathieulle. Selitin kaiken Zenatille, koska hän on paras ystäväni ja luotan häneen.

Benzeman mukaan puhelinkeskustelu todistaa ranskalaisen halunneen auttaa Valbuenaa.

– Keskustelusta kuulee, että vitsailen. Puhun vain auttamisesta. Minulla ei ole mitään epäilyttäviä lisäajatuksia.

Benzema myös solvasi aiemmin sanallisesti Valbuenaa homofoobisella sanalla. Real-hyökkääjä perusteli syyksi maltin menettämisen.

– Olin vihainen. Luulin, että Valbuena kielii minusta poliisille. Käytän joka tapauksessa sanaa paljon ystävieni keskuudessa. Se ei ole minun sukupolvelleni loukkaava.