Barcelona ja Real Madrid ovat julkaisseet verkkosivuillaan miehistönsä tämänpäiväisiin Copa del Reyn neljännen kierroksen avausosaotteluihin. Molemmat ovat jättäneet ryhmästä pois isoja nimiä.

Barcalta lepovuoron saa muun muassa loukkaantumisista kärsinyt hyökkäyksen ykköstähti Lionel Messi. Argentiinalainen oli ennen hiljattain pelattua El Clásicoa useamman viikon sivussa. Sen sijaan Neymar ja Luis Suárez ovat mukana ryhmässä.

Myös Realin miehistöstä lepuutetaan avainpelaajia Lähes jokaisessa ottelussa tällä kaudella pelannut Cristiano Ronaldo ja avauksen laitalinkki Gareth Bale jäävät Madridiin. Lepovuorossa ovat myös muun muassa ykkösvahti Keylor Navas ja Karim Benzema.

Barcelona kohtaa tänään kotikentällään kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla pelaavan Villanovensen. Real puolestaan matkustaa 10 vuotta sitten La Ligassa piipahtaneen Cádizin vieraaksi.

Linkki Barcelonan kokoonpanoon: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/match-preview-fc-barcelona-v-cf-villanovense

Linkki Realin kokoonpanoon: http://www.realmadrid.com/noticias/2015/12/los-17-convocados-para-el-partido-en-cadiz