Celta Vigo palasi kahden tappion jälkeen voittokantaan. Sarjanousija Sporting Gijón kaatui kotikentällä tiukan väännön jälkeen lukemin 2-1. Nousijaseura oli lähellä naarata itselleen Vigosta pisteen, mutta Noliton onnekas ratkaisumaali ottelun loppuhetkillä jätti joukkueen tyhjin käsin.

Fabio Orellana avasi isäntien maalihanat jo 15. minuutilla tälläämällä pallon verkkoon Theo Bongondan esityöstä. Carlos Castro tasoitti lukemat 1-1:een toisen jakson puolivälissä.

Sportingin toiveet pisteistä karisivat kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Maalivahti Ivan Cuellar tuli huolimattomasti vastaan ja pallo kimposi Noliton kautta tyhjään maaliin ratkaisten voiton Celtalle.

Celta nousi voiton myötä sarjataulukossa neljänneksi. Vigolaiset ovat tasapisteissä Real Madridin kanssa.

Illalla pelattiin myös kaksi muuta ottelua. Málaga menetti viimeisellä kymmenminuuttisella kahden maalin johdon kotiottelussa Granadaa vastaan. Isännät olivat Charlesin ja Pablo Fornasin osumilla kiinni pisteissä, mutta yli 45 minuuttia vajaalla oli isännille liikaa. Näin Granada sai haettua pisteen lukemin 2-2.

Kanariansaarilla Deportivo ryöväsi pisteet Las Palmasilta numeroin 0-2. Lucas Pérez viimeisteli kauden yhdeksännen osumansa.