Sunnuntain avasi pienimuotoinen yllätys, kun Getafe jätti kotonaan Villarrealin nollille. Ángel Lafita ja Álvaro Vázquez tekivät esityöt toistensa osumiin isäntien pidettyä pisteet kotonaan lukemin 2-0. Samalla päättyi Getafen neljän ottelun voitoton putki.

Lafitan avausmaali syntyi 21. minuutilla. Kokenut keskikenttäpelaaja leikkasi vasemmalta sisään ja sijoitti tarkan laukauksen vasempaan alanurkkaan. Vázquez osui puoli tuntia myöhemmin viimeisteltyään pallon oikealta etutolpalta verkkoon suoraan Lafitan syötöstä. Lisämaaleja ei nähty ja Getafe nappasi ensimmäisen voittonsa neljään otteluun.

Getafe nousi sarjataulukossa sijalle 13. Villarreal on kuudentena.

La Liga sunnuntaina

Getafe-Villarreal 2-0 (1-0)
1-0 Ángel Lafita (21)
2-0 Álvaro Vázquez (51)

Eibar-Real Madrid 17:00

Rayo Vallecano-Athletic Bilbao 19:15

Sevilla-Valencia 21:30