Valencian haaveet Mestarien liigan pudotuspelipaikkaan kokivat kovan kolauksen. Zenitin Artem Dzyuba oli Lepakoiden puolustukselle liikaa venäläishyökkääjän ratkaistua isäntäjoukkueelle 2-0-voiton. Dzyuba oli mukana seuransa molemmissa maaleissa. Zenitin lohkovoitto on jo varmistunut.

Isäntäjoukkue Zenit otti pelin alkutahdeilla pallollisesti vahvasti haltuunsa. Varsinaisia maalipaikkoja venäläisseura ei onnistunut kuitenkaan ensimmäisellä kymmenminuuttisella luomaan. 15. minuutin täytyttyä Valenciaa kuitenkin rankaistiin. Artem Dzyuba antoi lyhyen syötön eteensä rangaistusalueen sisälle murtautuneella Oleg Shatoville, joka nosti korkean pallon maaliverkkoon Jaume Domenechin selän taakse.

Hetkeä myöhemmin oli toisenlaisen tilastomerkinnän aika. Isäntien Domenico Criscito taklasi myöhässä ja tuomari palkitsi italialaispuolustajan varoituksella.

Valencia sai Zenitin hallinnasta huolimatta avausjakson lopulla yhden hyvän paikan tasoitukseen. Paco Alcacer hyppäsi kiinni keskitykseen, mutta puski hieman vasemmasta tolpasta ohi. Tauolle mentiin Zenitin 1-0-johdossa.

Valencia sai paremmin pelistä pallollisesti kiinni toisella puoliskolla. 58. minuutilla Zenit sai kuitenkin vapaapotkun Sofiane Feghoulin rikkeen seurauksena. Jatkotilanteesta Ezequel Garay puski pallon ohi maalin ja ero pysyi yhdessä maalissa.

67. minuutin täytyttyä myös Valencia onnistui laittamaan pallon verkkoon. Osumaa ei hyväksytty, koska Aymen Abdennour oli tilanteessa paitsiossa.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Zenitin johto kasvoi ja asialla oli avausmaalin syöttänyt Dzuyba. Venäläishyökkääjä viimeisteli pelivälineen varmasti Dannyn tarjoilusta oikeaan alanurkkaan.

Valencian kirin tappoi lopullisesti Ruben Vezon 80. minuutilla ansaitsema ulosajo. Toppari liukui Shatovin takaapäin rumasti nurin.

Lisämaaleja ei enää syntynyt, joten Zenitille pisteet lukemin 2-0.

Lohkon toisessa ottelussa Lyon kohtaa myöhemmin illalla Gentin. Voittaessaan Gent ohittaisi Valencian.