Sky Sportsin asiantuntijana toimiva entinen Liverpool-pelaaja Jamie Carragher on sitä mieltä, ettei Real Madridin avauskokoonpano El Clásicossa kuvastanut valmentaja Rafael Benítezin tahtoa.

Realin avauskokoonpanossa nähtiin muun muassa James Rodríguez, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema. Sen sijaan hyvän alkukauden pelannut keskikentän rikkova pelaaja Casemiro jätettiin penkille. Vuonna 2005 Mestarien liigan Benítezin alaisuudessa voittaneen Carragherin mielestä avauskokoonpano ei ollut tyypillistä Beníteziä.

– Se ei ollut joukkue, jonka Rafa valitsisi. En usko (että hän valitsi sitä). Joko ihmiset hänen yläpuolellaan sekaantuivat asiaan, tai sitten hän kumarsi median ja pelaajien suuntaan, Carragher sanoi Sky Sportsin ohjelmassa Monday Night Football.

– Kun katsoo joukkuetta, siinä ei ollut yhtään puolustavaa keskikenttäpelaajaa. Yleensä Rafa käyttää kahta. Hänen kauden paras pelaajansa on ollut Casemiro. Hänet Benítez jätti ulkopuolelle.

– Benítez, jonka tunsin Liverpoolissa, oli hyvin vahvatahtoinen. Kukaan ei voinut kääntää hänen päätään.

– Ehkä hän saa painetta puheenjohtajalta, joka on ostanut nämä isot tähdet. Heidän täytyy pelata, ja hän (Benítez) on sanonut ”ok, peluutan heitä Barcelonaa vastaan”. Näin siinä käy, jokainen voi katsoa tulosta.

– Tällä kaudella kun hän ei ole peluuttanut noita pelaajia, he ovat turhautuneet. Benzema on otettu usein vaihtoon, ja hän on turhautunut. Ronaldo laittoi kätensä Laurent Blancin harteille, kun hänet otettiin vaihtoon PSG:tä vastaan. Rodríguez on valittanut, miksei hän pelaa, vaikka hän on täydessä kunnossa.

Asiasta uutisoi Goal.com-sivusto.